Öne Çıkanlar Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı Salihli istikameti Nuran Zincirlioğlu tüik İl Müdürü Öztürk

İlyasçılar Mahallesinde 2. Geleneksel Hayır Yemeği
Manisa’nın Yunusemre İlçesine bağlı İlyasçılar mahallesinde bu yıl 2.’si düzenlenen geleneksel hayır yemeği birlik ve beraberlik ortamında yapıldı.
Mahalle camiinin bahçesinde düzenlenen yemeğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak, Yunusemre Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Ramiz Çoban ve mahalle sakinleri ile çevre mahallelerden yüzlerce kişi katıldı. İlyasçılar Mahallesi Muhtarı Erdoğan Kartal’ın öncülüğünde mahalleli vatandaşların katkılarıyla düzenlenen programda dualar edildi ve yemekler dağıtıldı. Muhtar Kartal, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl birincisini düzenledikleri hayır yemeğinin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiklerini kaydetti. Geleneksel hale getirmeyi planladıkları yemeğe Yuntdağı bölgesinden yoğun katılım olduğunu ifade eden Kartal, “Bugün burada güzel bir ortamda birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Yöre halkının kaynaşma ve dayanışmasına vesile olan hayır yemeklerini önemsiyor ve daim olmasını diliyoruz. Gelecek yılki hayır yemeğimizi de Nisan ayının son haftasında gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Katılan herkese ve bizlerden desteğini esirgemeyen tüm kardeşlerimize İlyasçılar Mahallesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel