Öne Çıkanlar derya pekbayık daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği Manisalı güreşçilerden çifte Balkan zaferi

Esnafa ‘Ekmeğine sahip çıkma’ rehberi dağıtılıyor

Manisa Valiliği ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğinde hazırlanan ‘Ekmeğine sahip çıkma’ rehberi iş yerlerine dağıtılıyor.

Normalleşme süreci kapsamında orta risk grubu içerisinde yer alan Manisa’da vaka sayılarında artış yaşanmaması ve kısıtlamaların yeniden gelmemesi amacıyla Manisa Valiliği ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğinde hazırlanan ‘Ekmeğine sahip çıkma rehberi’ iş yerlerine dağıtılarak, esnafa alınması gereken önlemlere ilişkin bilgilendirmeler yapılıyor.

10 iş kolu için ayrı ayrı hazırlanan rehberde, Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi doğrultusunda iş yerlerinin almaları gereken önlemler ve korona virüs riskine karşı 14 kural yer alıyor.

Hazırlanan yaklaşık 12 bin adet rehberin, kaymakamlıklar aracılığıyla Manisa genelinde faaliyet gösteren iş yerlerine dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel