Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

Cezaevinde İnsan Hakları Günü Kutlaması
 Düzenlenen programa, Manisa Vali Yardımcısı Mesut Eser, Ceza İnfaz Hakimi Ülker Çelgin, Cumhuriyet Savcısı Hünkar Ersen Kırlangıç, Merkez İlçe Jandarma Komutan Vekili Abdülaziz Babur, Valilik Hukuk İşleri Şube Müdürü Nuray Yaman Uğursalan ve İl İnsan Hakları Kurulu Üyeleri ile tutuklu ve hükümlü kadınlar katıldı.
Etkinlikte, İnsan Hakları Kurulunca kadın tutuklu ve hükümlüler, ‘İnsan Haklarının Tarihçesi ve Medeni Kanunda Evlilik Hukukundan Doğan Haklar’ konusunda bilgilendirildi.
Daha sonra, Ortaöğretim 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen “Cezaevinde Kadın Olmak” konulu kompozisyon yarışmasında eserleri başarılı bulunan “Cezaevinde Bir Kadın” adlı kompozisyonu ile birinci olan Dilan Halis’e, ikinci olan Buse Deniz’e ve üçüncü olan Büşra Gülek’e ödülleri olan tablet pc’ler, Vali Yardımcısı Mesut Eser, İnfaz Hakimi Ülker Çelgin ve Cumhuriyet Savcısı Hünkar Ersen Kırlangıç tarafından verildi.
Öğrencilerin kompozisyonlarını katılımcılara ve kadın tutuklu ile hükümlülere okumalarının ardından İl İnsan Hakları Kurulunca kadın tutuklu ve hükümlülere kişisel bakım ve giyim eşyalarından oluşan hediye paketleri verilerek Dünya İnsan Hakları Günü Kutlama programı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel