Öne Çıkanlar Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti Nuran Zincirlioğlu İl Müdürü Öztürk

Başkan Karaçoban’dan Grup Bilinçlendirmeye Çanakkale Gezisi Ödülü
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Şehitlik Müzesi için bir klip hazırlayan ve kendisine takdim eden minik öğrencileri Çanakkale gezisi ile ödüllendirdi. Kendilerin Grup Bilinçlendirme ismini veren minik öğrenciler ecdadın şanlı tarihini yerinde öğrenme fırsatı buldu.
Çanakkale gezisi kapsamında şehitlikleri ve tabyaları gezen Grup Bilinçlendirme üyesi 4 minik öğrenci kahramanlık hikayelerini de dinleyerek şanlı tarihimizi de yakından öğrenme fırsatı buldu. Ailelerin ve öğretmenlerin de eşlik ettiği gezi için Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a teşekkür eden minik öğrenciler, “Dünyanın en büyük mezarlığını ziyaret ettik. Şehit ve gazilerimiz için Fatihalar ve dualar okuduk. 1994 yılında vefat eden Gazi Hüseyin Kaçmaz dedemizi de değerli silah arkadaşlarını da yad ettik. Grup Bilinçlendirmeyi bu geziyi hediye eden Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban’a şükranlarımızı sunarız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel