Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

Başkan Çerçi, Emniyet Müdürü’nü Ağırladı
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kısa bir süre önce İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fevzi Bilgiç’i makamında ağırladı.
Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, kısa bir süre önce kendisini ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yle bir araya geldi. Manisa’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren İl Emniyet Müdürü Bilgiç, “Belediye Başkanımız, göreve yeni atandığımda nezaket ziyaretinde bulunmuştu. Kendisine nezaketinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz de istedik ki yeniden bir araya gelerek ortak projelere ilişkin istişarelerde bulunalım" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Çerçi ise yapılacak projelerde imkanları ölçüsünde destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Belediye Başkanı Çerçi, "Kendisi daha önceki çalışmada bulunduğu yerlerde başarılı işlere imza atmıştır. Manisa’da da başarılı hizmetler yapacaktır. Yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel