Öne Çıkanlar manisa salihli Salihli istikameti Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak İl Müdürü Öztürk

Manisalı itfaiyeciler Libya’da çalışmalara destek veriyor

Libya’da 10 Eylül’de meydana gelen sel felaketinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri Libya’ya hareket ederek çalışmalara destek vermeye başlamıştı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Libya’da sel felaketinin yaşandığı Derne bölgesinde çalışmalarına devam ediyor.

10 Eylül’de Libya’nın doğusunu vuran "Daniel" fırtınası, Bingazi, Beyda, Merc, Suse ve Derne kentlerinde sel felaketine neden oldu. Libya’da arama kurtarma çalışmaları devam ederken Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı da, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) tarafından Libya’da görevlendirilerek bölgeye hareket etti. Derne bölgesinde çalışmalara destek veren Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı 10 kişilik ekip, bölgede çalışmalarını sürdürüyor. AFAD Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin de yer aldığı çalışmalarda, selin etkilediği binalarda ve yapılarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Gürhan İnal, “Libya’da yaşanılan sel felaketinin ardından kısa sürede hazırlanarak bölgeye hareket ettik. Buradaki durum gerçekten yürekleri burkuyor. Getirdiğimiz araç gereç ve ekipmanlar ile buradaki çalışmalara destek vermeye başladık. Biz selden yoğun bir şekilde etkilenen Derne bölgesinde görev yapıyoruz. Buradaki görevimiz sona erene kadar Libya halkına destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel