Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

YİNE KARABAĞ!

Sevgili Okuyucularım;

Azerbaycan’ın Topraklarını savunma savaşı sonrası mağlubiyeti kabul eden Ermenistan hükumetine rağmen ne olduğu belirsiz ermeni gurupları halen yenilginin hezimetini, hazmedemeyen görüntülerini sergilemektedirler.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan resmi açıklamalarda 27 ARALIK 20202 Tarihinde Saat 15.30 da işgalden kurtarılan “Hocavend” kentine Ağdam kenti istikametinden o bölgede Kanunsuz usulde kalan 6 kişilik bir gurup Ermeniler Azerbaycan’ın Ordusuna ait bölgeye sızma girintisi yaparak saldırı düzenlemişlerdir.

Saldırı esnasında Azerbaycan Askeri Ganberoğlu Elmir Rayil şehit olmuştur. Yaralanan diğer askerde Emin Süleymanoğlu hayatı tehlikesi olmaksızın tedavi altına alınmıştır.

Baskında bulunan 6 Ermeni terörist olay yerinde öldürülmüştür. Azerbaycan yetkili makamlarının açıklamalarında “Gereken tedbirler fazlasıyla alınarak bu tür hareketler karşılıksız bırakılmayacaktır” demiştir.

Bu sızma hareketi Rusların konuşlandığı bölgenin karşısında  cereyan etmektedir.  Bu tür ateşkes ihlaline göz yuman ve müsaade eden Rus birlikleri acizlik içerisine düşmüşlerdir.

Azerbaycan halkını gaflete düşürmemesi gereken bir durum da mevcuttur. Rus Birliklerinin başında Azerbaycan Türkü asıllı General Rüstem Muradov’un ismi ( Muradov soy ismi) Azerbaycan halkını bir rehavete, bir gaflete sokmasın sonra yakınmalar diz dövmeler fayda etmez.  “Neyleyim Baltanın sapı bizden” diye yakınmalar boş olur.   

Yapılacak Terör eylemlerine karşı hiç kimseye bırakılmayacak kadar güvenlik tedbirleri alınmalıdır.

 İlham ALİYEV, 2003 Yılında daha Cumhurbaşkanı olamadan, Gazetecilere verdiği bir demeçte;

“Zorluklara hazırım, Kendimde böyle bir hazırlığı görmesem asla bu yola çıkmazdım. Sorumluluk ve zorluklara hazırım. Azerbaycan halkının önünde duran görevleri yerine getireceğime eminim. Azerbaycan halkı görecek, Azerbaycan için ve halkımız için iyi bir (Prezent) Cumhurbaşkanı olacağım.” Demişti.

        İlham Aliyev söylediklerinin arkasında durdu. Karabağ topraklarını azat etti 30 yıllık hasrete son vererek Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarını, büyük bir siyasetçi, büyük bir Ordu yaratarak, yarattığı Orduya baş komutanlık yaptı.

    İlham ALİYEV, Azerbaycan içinde ve dışında uzun süre insafsız itham ve sözlü saldırılara maruz kalmıştı. Şimdi o saldırıları yapanlar Bukalemun ve ikiyüzlülük yaparak İlham ALİYEV’e övgüler yağdırıyorlar.

       İLHAM ALİYEV’i ve Azerbaycan’ı zor günler bekliyor. Azerbaycan’da halen bazı kurum kuruluşlar hakkı ile görevlerini yapmamakta direniyor. Adaletsiz davranışlar halkı ve Azerbaycan’a gönül verenleri üzmektedir. İnanıyorum öncelikle geçmişte görev yapanlar gibi bunlarında hakkından gelecek Sayın Cumhurbaşkanı İlham ALİYEV.

     Ermeniler ve Diasporası daha kızgın ve kinli saldırılara teşebbüs edeceklerdir. Azerbaycan Diasporasına burada büyük görevler düşmektedir. Geçmişte olduğu gibi göğüslerini Azerbaycan’a karşı siper etmeleri gerekecek. Yılmadan mücadelelerini her şeye rağmen sürdürerek.

    Tabi anasının ak sütünün hükmüyle hareket eden Diaspora burada öne çıkmalıdır. “Cukkalı, Bukalemun, Emzikli diaspora değil.” Azerbaycan halkı artık bir koro halinde sesleniyor Şanlı ordumuzla birlite, “İLHAMLA İLERİ” diye

   “AZERBAYCANIN TÜRK DÜNYASININ VE İNSANLIĞIN HEMRELİK YILI KUTLU OLSUN”

         Sağlıklı yaşayın sağlıcakla kalın

Anahtar Kelimeler:
YİNE KARABAĞ!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel