Öne Çıkanlar eğitim bir sen WeWalk Akıllı Baston Mehmet Akın ramis şiyak köprü çalışmaları

YAŞAMDA COVİD-19 ;

Sevgili Okurlarım;

     Önceki yazımda;  Rusya’nın iç yaşamında COVİD-19 ile pençeleştiğini, COVID-19'dan rekor bir ölüm oranı yaşadığını, Rusya’dan gelecek olan Turizmde, Turist beklentilerimizin etkilerine değinmiştim! Rusya halen devam eden ve son birkaç günde, üst üste korona virüs ölümlerinde rekor göstergeleri kaydetmeye başladı. Virüsün Delta versiyon’u ülke çapında hızla büyüyor.

    Endişe verici haberler komşumuz tarfından, Baş Kenti Moskova'da, 6 Temmuz'da günlük ölü sayısının 737'ye yükseldiğini bildiriyor. Korona virüsle mücadelede, yeni günlük Enfeksiyonların sayısının 23378'e ulaştığı belirtilirken, günlük kayıtsal, Enfeksiyon sayısının son bir ayda iki kattan daha fazla arttığı belirtiliyor. Mayıs ayı sonlarında Enfeksiyon vakaları bir haftada 9.000'den 23.000'e yükselmişti. Haziran ayında iki katına ulaşırken, Temmuz ayı SOS vermeye başladı. Artan bu Covid- 19 ve versiyonları Rusya’da Enfeksiyon dalgası, Tsunami yaratır endişesine kapılan yok, bu artışa rağmen, Rusya hükümetin kısıtlama getirme planı dahi olmadığı yorumlarda yer almaktadır.

       Biz her şeye rağmen Rusyadan ülkemize gelecek Turistleri beklemeye devam ediyoruz! Haydi, hayırlısı.

      Bu arada Balkanlardan gelecek olan soğuk hava dalgası Edirne üzerinden, Kuzey kara denizden derken, ülkemizi de etkisi altına alır mı sorusu ile karşı karşıya kalacağız galiba.  

    Romanya'da halk tarafından, korona virüs aşısı talebi de azalıyor! Sonuç olarak, Romanya iyi bir mücadele ile Corona virüsü yendi mi, elbette hayır. Bu durum karşısında Romanya Devleti de, aşı çalışma saatlerini azaltmak için 117 tahmin merkezini ve 371 ana tesbit merkezini kapatmak zorunda kaldı. Bu durum Sağlık yetkilileri tarafından 6 Temmuz'da açıklandı. Mayıs ayında tahmini zirveye ulaşmıştı. O günlerde 120 bin kişi tahmin edilirken, bu rakamların geçen hafta 20 bin kişiye düştüğü bildiriliyor. Virüs vaka sayısındaki rekor düşük seviyeyesi görüldü. Ancak Romanya, ulusal tahmin komitesi başkanı Valeriu Gheorghita, virüsün Delta versiyonunun enfeksiyonlardaki büyüme üzerindeki olası etkisi konusundaki tehlike için uyarı yapıyor.  Romanya'daki 19 milyon kişiden sadece yüzde 24'ü tam COVID-19 aşısını tamamlamış. Romanya’dan da Turizim2e turist akın katkısı beliyoruz!

     Rusya, Romanya derken, Ülkemizde de, 3.cü, aşılar başarılı bir şekilde yapılıyor. Normal yaşama koşuyoruz derken, Ekonomideki zamlar (A dan Z) arasında dar gelirlilerde ve esnafta yarattığı volkanik püskürtme gözle görülmektedir. Ak Deniz, Ege Denizi Turizmin de sahillerimizde artık gezilere yeni bir sektör katılımının aktif olacağı halk arasında söyleniyor. O da “İmam’ın kayığı” galiba.

         Sağlıklı yaşayın, tedbirleri elden bırakmayarak, sağlıcakla kalın.

Anahtar Kelimeler:
YAŞAMDA COVİD-19 ;
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel