Öne Çıkanlar Nuran Zincirlioğlu Salihli istikameti Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı tüik İl Müdürü Öztürk

  Sağlık-Sen Yunusemre, Engelli Personeli Unutmadı
Dünya Engelliler günü dolayısıyla Sağlık Sen Yunusemre İlçe Yönetimi, Merkezefendi Devlet Hastanesinde ve Halk Sağlığı Müdürlüğünde çalışan engelli personeli ziyaret ederek karanfil dağıttı. 

Sağlık Sen Yunusemre İlçe Başkanı İsmail Karip, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yönetim kurulu ve hastane temsilcileriyle birlikte Merkezefendi Devlet Hastanesinde ve Halk Sağlığı Müdürlüğünde çalışan engelli personeli ziyaret ederek karanfil dağıttı. Engelli vatandaşların senede bir gün değil de her zaman hatırlanması gerektiğini vurgu yapan Sağlık Sen Yunusemre İlçe Başkanı İsmail Karip, “Engellilerimizin yaşadıkları sorunları topluma ve ülkeyi yönetenlere daha iyi anlatabilmek, onları bilinçlendirebilmek ve çözüm önerileri sunmak amaçlı olarak yanlarında olduğumu göstermek amacıyla ziyaretimizi gerçekleştirdik. Engelli olmak kimsenin kendi tercihi değildir. Engelli insanımızın toplumsal hayata uyumu, katılım sağlamaları ve hayat standartlarının yükseltilmesi çağdaş ve modern anlayışın gereğidir. Engelliler ancak evrensel insan haklarından ve demokratik toplum kazanımlarından eşit ölçülerde yararlandıklarında önündeki engelleri kaldıracaktır. Bu vesileyle tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler gününü kutluyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel