Öne Çıkanlar eğitim bir sen Mehmet Akın ramis şiyak WeWalk Akıllı Baston köprü çalışmaları

Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği, Azerbaycan Kültür Ve Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti

Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği, Azerbaycan Kültür Ve Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti

Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma derneği bünyesinde bulunan dernek başkanları, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma derneğinin yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etmek amacıyla ziyarette bulundu.

Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği başkanı Ragıp Güneş konuşmasında, burada ev sahipliğiniz dolayısı ile sizlerle bir arada bulunmaktan duyduğumuz mutluluğu ayrıca ifade etmek isterim.  Önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de bir ve beraber olacaklarını belirten Güneş, yönetim kurulu başkanı Şentürk Hoşgül'ün göreve yeni gelmesine rağmen yapmış oldukları çalışmaları yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını dile getirdi. Bir Millet iki Devlet kavramını Şehzadeler şehri Manisa da  yaşatmaya devam edeceğimize olan inancımız tam diyen Güneş, birlikte güzel projelere imza atacağımızı umut ediyor Şentürk Hoşgül ve yönetimine, yüklenmiş olduğu bu onurlu görevde Hemşehri Kültürleri Dernekleri adına,  başarılar diliyoruz diyerek günün anısına  çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel