Öne Çıkanlar Salihli istikameti Nuran Zincirlioğlu İl Müdürü Öztürk Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı tüik

Kula Ülkü Ocağından Evi Yanan Aileye Destek

Manisa'nın Kula İlçesinde, geçtiğimiz günlerde evi yanan aileye Kula Ülkü Ocağından içleri ısıtan destek geldi.

8 Aralık günü henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı evi yanan Çağı ailesine, Kula Ülkü Ocağı Başkanı Uğur Çakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret ederek destek verdi.

Kula Ülkü Ocağı, giyim, mobilya ve ev yaşam malzemesi desteği vererek kış günü evi yanan ailenin yanında oldu.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kula Ülkü Ocağı Başkanı Uğur Çakan, "Kula'da Ülkü Ocağı olarak zor durumda kalan kardeşlerimizin yanında olmak, ellerinden tutarak destek vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kula'da Ülkü Ocağımızın destek veren hayırsever Ülküdaşlarımızın sayesinde bizlerde aracı oluyor, kardeşlerimize destek veriyoruz. Gençlerimizin geleceğini kurdukları küçük yaşlarda, eğitim, öğretim, örf ve adet, gelenek ve göreneklerimizi öğretiyoruz. Vatan sevgisiyle aşıladığımız gençlerimizi Ülkemizin büyümesinde katkı sağlamaları için eğitiyoruz. İnşallah Kula'da gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizi arttıracak, vatan için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel