Öne Çıkanlar Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti Nuran Zincirlioğlu İl Müdürü Öztürk

Ergün; `Kişisel egoların seçimi
 1 Kasım'ın ego seçimi olduğunu dile getiren Ergün konuşmasına şöyle devam etti; " Kişisel egoların seçimini yaşıyoruz. Benim tek temennim bugün yapılacak olan bu seçimlerden sonra Türkiye'de özgürlüklerin daha fazla olduğu, demokrasinin daha fazla olduğu ve hür basının olduğu, kişisel özgğrlüklerin engellenmediği bir Türkiye'nin sonucunu alırız diye düşünüyorum. Ülkemize, Manisamıza hayırlı uğurlu olsun. Her ne şartlarda olursa olsun, ne kadar olumsuzluklar olursa olsun inancımızı hiç bir zaman kırmadan bu ülkenin geleceği için, menfaatleri için, milli birlik için ve değişmez milliyetçilik ülküsüyle bu ülke her zaman ayakta dimdik duracaktır. Bundan hiç şüphemiz yok" 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel