Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir şehzadeler belediyesi

 Çocuklar Aileleriyle Kaliteli Zaman Geçirdi
Kula Kenan Evren Ortaokulunda uygulanan bir proje kapsamında öğrenciler ve aileleri evlerindeki televizyonları kaparak birlikte kaliteli zaman geçirdiler. 
Kula Evren Ortaokulu'nda Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerin özgüvenlerini destekleyecek "Aile Saatimi Fotoğraflıyorum" etkinliği yapıldı. 
Etkinliğin sonunda ilk 3'e giren öğrencilere ödülleri aileleri tarafından verildi. Ayrıca etkinliğe katılan tüm fotoğraflar bir hafta boyunca sergilendi.
Etkinlikte 1. olan Kenan Evren Ortaokulu 6/B sınıfı öğrencisi Niray Ertaş, etkinliği yaparken çok eğlendiğini, ayrıca ailesiyle eğlenceli bir şekilde vakit geçirdiğini belirtti.
Okul Rehberlik Öğretmeni Varol Esen, "Bu etkinlikle ailesiyle kaliteli zaman geçiren öğrencilerin hem özgüvenleri yükselecek hem de ergenlik döneminde olan çocuklarla aile içinde bağ kuvvetlenecektir." dedi.
Esen, ailelerin günlük düzenli olarak evdeki tüm teknolojik aletleri kapatarak belirli bir saatte ailecek kitap okumasının, hep birlikte vakit geçirmesinin çok önemli olduğunu söyleyerek, "Bu sayede ebeveynler çocuklarına iyi örnek olur ve öğrencilerdeki istenmeyen davranışlarda azalma olur." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel