Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

CHP Kula İlçe Başkanı Kasırga’dan GYD Kula Temsilciliğine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga ve Cumhuriyet Halk Partisi Kula Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kılınç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olması nedeniyle Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilciliğini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga ziyaretinde “Başta 10 Ocak çalışan gazeteciler günü olması dolayısıyla çalışan ve özgür haber yapabilen tüm gazetecilerimizin gününü kutluyorum, gazeteciler günü olması dolayısıyla Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Kula Temsilciliği’nde ki gazeteci arkadaşlarımıza da Nutuk ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özgür ve Adil Bir Türkiye İçin Yürüyüş adlı kitabını hediye ettik.

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Deneği Kula Temsilcisi Alaettin Yakın da “Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga ve Kula Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kılınç’a dernek temsilciliğime yaptıkları nazik ziyaret ve üyelerimize hediye ettikleri kitaplardan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga ve Cumhuriyet Halk Partisi Kula Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kılınç, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Deneği Kula Temsilcisi Alaettin Yakın, Medya 45 Haber sitesi imtiyaz sahibi ve dernek üyesi Hikmet Sepet, Dernek üyeleri Mehmet Aktürk, Harun Kayrakçı, Cihat Kıtır ve Ramazan Yüksel katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel