Öne Çıkanlar Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk Nuran Zincirlioğlu Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı

BAŞKAN KESKİN: ‘ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ’

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.


 

Bu vatan bize, kanlarını seve seve veren vatan evlatlarının armağanı olduğunu belirten Başkan Keskin, “Çanakkale Zaferi de, Türk askerinin imkânsızı başardığı, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyduğu bir destandır. Bütün imkansızlıklara rağmen düşman karşısında gösterilen efsanevi direniş Türk tarihine altın harflerle yazılmıştır. Bu vatan bize; dili, dini, etnik kökeni ne olursa olsun canlarını, kanlarını seve seve veren vatan evlatlarının o aziz şehitlerimizin armağanıdır. Bugün bu topraklarda bağımsız şekilde yaşıyorsak, al bayrağımız göklerde özgürce dalgalanıyorsa, bunu şehitlerimize borçluyuz. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü vesilesiyle ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, canlarını bu yola adayan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel