Öne Çıkanlar Orman ve Su İşleri Bakanlığı yakup şevki paşa MANİSA BÜYÜKŞEHİR Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı Eski bakanlar

CANSIN TUNÇDİREK " EMRAH ÜNLÜ'NÜN  ADAY OLMAYA YETERLİLİĞİ YOK"

Deva Partisi Şehzadeler Belediye Başkan  adayı iken  partiden ve  adaylıktan istifa ettiğini ve başka bir partinin adayını destekleme kararı aldıklarını iddia ederek açıklama yapan  Emrah Ünlü haberlerine Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek'ten açıklama geldi.

Cansın Tunçdirek, Emrah Ünlü'nün Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olması için Demokrasi ve Atılım Partisi Manisa İl Başkanlığı olarak kendisinin hazırladığı belgeler ile süresinde başvuruda bulunduklarını ancak Seçim Kurulu tarafından “yasaklanmış hakların geri verilmesi” ile ilgili belgeyi kesinleşmiş cezai hükmü nedeni ile şahsın kendisinin getirememesi sebebiyle, adaylığının seçim kurulu tarafından kabul edilmediğini belirtti. “Ayrıca böyle bir cezai hükmü olduğu noktasında sürecin başından itibaren bizi bilgilendirmedi. Şahsın kendisinin adaylıktan çekilmesi konusunda kamuoyu ile paylaştığı açıklama gerçeği yansıtmamaktadır. Emrah Ünlü’nün kamuoyunda yaptığı açıklamada belirttiği gibi Demokrasi ve Atılım Partisi olarak, Manisa ve ilçelerinde geçirmekte olduğumuz seçim süreci ile ilgili kurumsal manada herhangi bir işbirliğimiz söz konusu değildir. DEVA Partimizin Şehzadeler Belediye Başkan adayını bu hafta içinde kamuoyunda paylaşacağız. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel