Öne Çıkanlar manisa salihli Salihli istikameti Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak İl Müdürü Öztürk

Cemar, Riyad’da düzenlenen fuara katıldı

Ulaşım, enerji ve turizm başta olmak üzere gündeminde yüksek bütçeli yatırımlar ve sayısız mega inşaat projeleri bulunan Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen ‘Big 5 Construct Saudi Yapı ve İnşaat Fuarı’na Manisa’nın Kula ilçesinde faaliyet gösteren Cemar Traverten & Mermer de katıldı.

Kula’dan dünyanın dört bir yanına yaptıkları ihracat ve ülke ekonomisine sağladığı katkılarla sektörün öncüsü haline gelen Cemar Traverten & Mermer, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen ’Big 5 Construct Saudi Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. Dünya genelindeki sektörün öncülerini bir araya getiren fuara bizzat katılan Cemar Traverten & Mermer Genel Müdürü Yusuf Yalçın, katılımcılarla sohbet edip firmanın ürettiği ürünlerin tanıtımına katkı sağladı. Kula’nın dünyaya tanıtılmasında da öncü olan Cemar Mermer ve Traverten, fuarda temsil gücünü en iyi şekilde kullandı.

Fuar ve Suudi Arabistan hakkında konuşan Cemar Traverten & Mermer Genel Müdürü Yusuf Yalçın, “Daha önce ziyaretçi ve iş görüşmeleri ile ilgili gelmiş olduğumuz Suudi Arabistan’a ilk defa fuar katılımcısı olarak da gelmiş bulunmaktan mutluyuz. Suudi Arabistan ve Riyad konusunda farklı düşüncelerimiz ve stratejimiz olması dolayısıyla bu fuar tecrübesini yaşamamız faydalı oldu. Ayrıca başta bu fuar olmak üzere bütün fuarlarda ve benzeri organizasyonlarda sadece ülkemizi değil aynı zamanda Manisa’mızı ve Kula’mızı da temsil etmekten gurur duyuyoruz. Fuar için gelmiş olmamıza rağmen Riyad şehrinde bir dizi görüşme ve ziyaretlerde bulunarak bir taraftan araştırma ve tanıtım diğer taraftan da yeni iş bağlantıları kurmaktan memnun ve mutluyuz. Fuara ihracat müdürümüz Saley Ari Mamadu ve Ortadoğu pazar sorumlusu Abdullaye Zakari ile birlikte katılmış olmamız farklı düşüncelerimize ve amacımıza da katkı sağlamış oldu. Buradan bütün dostlarımıza selam ve muhabbetlerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel