Öne Çıkanlar Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti Nuran Zincirlioğlu İl Müdürü Öztürk

Yoldan çıkan kamyon kavun tezgahına girdi: 4 yaralı
Kırkağaç’ın Gelenbe Mahallesi yakınlarında çekici ve kamyonun çarpışması sonucu yoldan çıkan kamyon, kavun tezgahına girerek durdu. Kavun tezgahının yanındaki barakanın da yıkıldığı kazada 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Akhisar-Balıkesir yolu Gelenbe mevkiinde gece seyir halinde olan 48 F 8638 plakalı kamyon ile 11 AC 18 plakalı çekicinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan kamyon kavun tezgahına ve barakaya çarparak durabildi.
Manisa Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Akhisar ve Kırkağaç İtfaiye Amirliği ekipleri kazaya müdahale ederken, kazada yaralanan 3 kişi, 112 acil ambulansı ile Akhisar Kirazoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada yıkılan barakanın altında kalan bir kişi de göçük altından çıkarılarak Akhisar Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel