Öne Çıkanlar eğitim bir sen Mehmet Akın ramis şiyak WeWalk Akıllı Baston köprü çalışmaları

Otobüsün bagajında 10 kilodan fazla bonzai ele geçirildi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde durdurulan bir otobüsün bagajındaki valizin içinden 10 kilo 479 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Narkotik dedektör köpekler tarafından bulunan bonzai maddesiyle ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.

Manisa genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan ve nakleden şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda dün yapılan operasyonda Şehzadeler ilçesinde durdurulan bir otobüsün bagajında Narkotik dedektör köpekleri Kiraz ve Carlos eşliğinde yapılan aramada, 10 kilo 479 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili M.Y. ve D.A. isimli 2 şüpheli şahıs uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınırken, şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel