Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi belediyesi Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü MANİSA BÜYÜKŞEHİR iOS kullanıcıları

Manisa’da kafede çıkan yangın korkuttu

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bir kafede çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, kafenin bulunduğu binadaki vatandaşlar itfaiye ekiplerince tahliye edildi.

Yangın, öğle saatlerinde Peker Mahallesi 1702 Sokak’taki bir apartmanın giriş katında bulunan kafede çıktı. Bir anda rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangının alevleri, kafenin bulunduğu apartmanın girişindeki motosiklete ve kafenin üst kısmını örten tentelere sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bu sırada vatandaşlar da yangına kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalıştı. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek, yangını söndürdü. Bu sırada yoğun duman sebebiyle apartmandan çıkamayan vatandaşlar, itfaiye ekiplerince tahliye edildi. Henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangın sonrası kafede maddi hasar oluşurken, alevlerin sıçradığı motosiklet ise kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel