Öne Çıkanlar eğitim bir sen Mehmet Akın ramis şiyak WeWalk Akıllı Baston köprü çalışmaları

Manisa çöplüğündeki yangın

Manisa çöplüğünde dün akşam saatlerinde başlayan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını 5 saat sonra kontrol altına alan itfaiye ekipleri, dünden bu yana çalışmalarına devam ediyor.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Turgut Özal Mahallesinde Spil Dağı eteklerinde vahşi depolama yöntemiyle depolama yapılan şehir çöplüğünde dün saat 18.30 sıralarında yangın çıktı. 15 itfaiye aracı, bir helikopter ve uçakla müdahale edilen yangın yaklaşık 5 saat sonra itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Özelikle endüstriyel atıkların olduğu bölümde çıkan yangını güçlükle kontrol altına alan ekipler, yangının ormanlık alana sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Endüstriyel atıktan dolayı yangın bölgesinde oluşan yoğun dumanın şehrin bir bölümünün üzerini kapladığı görüldü. Dün gece saatlerinde yangını kontrol altına alan ekipler, sabaha kadar soğutma çalışmalarına devam ederken, yangının tam olarak söndürülmesinin bir haftayı bulacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Manisa çöplüğü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel