Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir akhisar İl Milli Eğitim Müdürü

Manisa’daki yurt sorununa dikkat çektiler
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Manisa’daki yurt kapasitesinin artırılmasının önemine dikkat çekti
Manisa Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Kemal Koçkaya, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılının başlamasının ardından, Manisa’da bulunan yurt müdürleri ile birlikte MCBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi ziyaret etti.
Manisa Celal Bayar Üniversitesinin her geçen gün büyüdüğünü ve öğrenci sayısının arttığını dile getiren Prof. Çelebi, KYK Müdürü Koçkaya ve diğer yurt müdürleri ile üniversitenin artan öğrenci sayısıyla orantılı olarak yurt kapasitelerinin yeterli olup olmadığı, doluluk oranları ve öğrenci sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çelebi, öğrencilere sadece konaklama noktasında değil, sosyal ve kültürel gelişim yönünden de önemli katkılar sağlayan, onlara ev ortamı standartlarında hizmet veren KYK yurtları ile beraber, diğer yurtları da önemsediklerini vurguladı.
Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Manisa’ya ve MCBÜ’ye gelen öğrencilerin yurt problemi yaşamamaları için, yurt kapasitesinin artırılmasının önemli olduğunu belirterek, KYK İl Müdürü Kemal Koçkaya ve beraberindeki yurt müdürlerine, bu konuda göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti ve kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel