Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

Salihli Belediyespor kendi evinde mağlup oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grupta Salihli Belediyespor kendi evinde Orhangazi Belediyespor'u konuk etti. Ramiz Turan Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Çağlayan Deveci, Mete Topal ve Recep Durmazoğlu hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmayı30 dakikada Mustafa Kaya’nın kırmızı kart görmesiyle 60 dakika10 kişi oynayan konuk ekip Orhangazi Belediyespor, 55 dakikada Mustafa Demir’in attığı penaltı golüyle 1-0 kazandı. Orhangazi Belediyespor bu galibiyet ile ligdeki ilk galibiyetini alıp puanını 4’e çıkarırken, Salihli Belediyespor ise 3’üncü mağlubiyetini alıp, grupta 10 puanda kaldı. 
Lige şampiyonluk hedefi ile başlayan ancak, oynadığı kötü futbol ile konuk etiği Orhangazi Belediyespor’a 1-0 yenilen Salihli Belediyesporlu futbolculara maç sonrası taraftarlar tepki gösterdi. 
Öte yandan karşılaşmayı ise Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu ile taraftarlar izledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel