Öne Çıkanlar Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı Salihli istikameti Nuran Zincirlioğlu İl Müdürü Öztürk

GRANDMEDİCAL HASTANESİ TIP BAYRAMINI KUTLADI

''14 Mart Tıp Bayramı'' Özel Grandmedical Hastane yönetimi, doktor ve çalışanların katılımlarıyla gerçekleşti. Hastane çalışanlarını ve diğer meslektaşlarını, günün önemine yönelik ziyaretlerde bulunan Özel Grandmedical Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mümtaz KAHYA ve eşi Nuray KAHYA, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çikolata takdim etti.

Günün devamında ise Özel GrandMedical doktorlarının 14 Mart Tıp Bayramı öğle yemeği vardı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz KAHYA, doktorlarla birlikte öğle yemeği yiyerek, sohbet etti.

Öğle yemeğinde konuşma yapan Başhekim Op. Dr. Mümtaz Kahya;  ''Öncelikle özveriyle hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını gönülden kutluyorum. Hekimlerin özlük hakları, yıpranma payı, sağlık çalışanlarına şiddet, artmış iş yükü neticesinde artan iş kazaları nedeniyle verilen cezalar  ve bu nedenle ortaya çıkan sorunların ve taleplerimizi karşılamayan, geriye dönük işletilmeyen yıpranma payı gibi sorunların çözümlenmesini ve yine hekime şiddet yasasının taleplerimize uygun çıkmasını arzu ediyoruz. Sağlıkta şiddetin son bulmasını temenni ederken, şiddete uğrayarak hayatlarını kaybeden ve aramızdan ayrılan değerli hekimlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum'' ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel