Öne Çıkanlar Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk Nuran Zincirlioğlu Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı

Manisalı Öğrencilerden Sahalar Metal'e Ziyaret

Mektebim Okulu öğrencileri, Manisa'da ve Türkiye'de geri dönüşüme büyük katkılar sağlayan Sahalar Metal Geri Dönüşümü ziyaret etti.

Mektebim Fen ve Teknoloji Öğretmeni Hediye Tutal ve öğrencileri Sahalar Metal Geri Dönüşüm Fabrikası Genel Müdürü İsmail Aydın'dan bilgiler alarak geri dönüşümü yerinde inceleme fırsatı buldu. Genel Müdür İsmail Aydın geri dönüşüm işinin ülke ekonomisine sağladığı katkılardan bahsetti. Geri dönüşüm sayesinde ithalata harcanan binlerce doların ülke ekonomisine kaldığını kaydeden Aydın, öğrencilere fabrikayı gezdirerek üretimin nasıl yapıldığı konusunda brifing verdi.

Aydın, Sahalar Metal’in tekrar yeniden geri dönüştürerek toprağa zarar vermeden, suya ve iklime zarar vermeden geri dönüşüme katkıda bulunduğunu aktararak öğrencilerle sohbet etti.

Ziyaret daha sonra fabrika idare binasında yapılan görüşmeler ile devam ederken öğrenciler yaptıkları ziyaretten memnun olduklarını dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel