Öne Çıkanlar Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk Nuran Zincirlioğlu Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı

Manisa'da "Sigarayı Sen de Bırak" kampanyası

Manisa Valiliği, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Manisa Şube Başkanlığı ve Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Üyesi Kurum ve Kuruluşların işbirliği ile "Sigarayı Sen de Bırak" kampanyası başlatıldı. En az bir yıldır sigara içen bireylerin başvurabileceği kampanya kapsamında bir yıl boyunca sigara içmeyen bireyler arasında kura çekilecek. Çekilecek kura sonucu kazanan 100 kişiye bisiklet, 100 kişiye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Tesislerinden faydalanmak üzere 6 ay süreli ücretsiz havuz ve fitness üyeliği verilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel