Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü Başakşehir akhisar

Kılıçdaroğlu’na Yapılan Saldırıya HEGEM Bölge Başkanı Aydın’dan Tepki

HEGEM EGE Bölgesi Başkanı İsmail AYDIN da saldırıyı kınayarak şunları söyledi; “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beyefendiye yapılan adice saldırıyı ve linç girişimini üzüntü ile kınıyorum. Demokrasiye, düşünce özgürlüğüne, adalete yapılan bir saldırıdır bu. Tüm siyasi parti temsilcileri ötekileştirme siyasetini bir an önce geride bırakmalı, ortak paydalarımızla bu ülkeyi sevmeli ve korumalıyız. Siyaset diline hakim olan nefret söyleminin tehlikesi umarım artık fark edilir.

Yüreğimizi yakan şehitlerimizin acısı hepimizin ortak hüznüdür. Millet olarak hem teröre karşı dik duruşumuzu hem de sağduyulu ve vakur tavrımızı her koşulda korumalıyız. Sayın Kılıçdaroğlu'na karşı gerçekleştirilen müessif saldırı son derece üzüntü vericidir ve asla kabul edilemez. Allah ülkemizi bu hallerden muhafaza eylesin." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel