Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir akhisar İl Milli Eğitim Müdürü

“GAZİLERİMİZ GURURUMUZDUR”

Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, “Kula’da bizleri misafir eden Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın’ın gazilerimize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alaettin Yakın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Gazilerimiz gururumuzdur, elimizden gelen bizim yapabilecek olduğumuz her konuda siz gazilerimizin yanındayız dedi.

Ziyaret karşılıklı sohbetle devam etti. Ziyaret sonrası Denge Gazetesi İmtiyaz sahibi Alaettin Yakın, Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, yönetim kurulu üyeleri ve Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aydın’ı minyatür Kula evleri hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel