Öne Çıkanlar eğitim bir sen Mehmet Akın ramis şiyak WeWalk Akıllı Baston köprü çalışmaları

EYLEMLER VE SALDIRILARLA KARDEŞLİĞİMİZİ HEDEF ALIYORLAR

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği olarak, her türlü basında yer alan ayrımcılık, şiddet, toplumu germe, ötekileştirme, taraf olma gibi halkı birbirine düşman eden ve kutuplaştıran, milli birlik ve beraberliğimizi bozan her türlü yaptırımların karşısında dimdik duracağımızı beyan ederiz. Ülkemizi, kardeş kavgasına sürüklemek isteyen ve toplumumuzda her türlü ayrımcılığı kullanan illegal yapılara ve örgütlere de prim vermeyeceğimizi tüm kamu oyunun bilmesini isteriz.

Şehit cenazelerine katılan ve provakatif bir eylemle karşı karşıya kalan,   CHP lideri sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bu olayı gerçekleştirenlerin bir an evvel yargıya teslim edilmesini temenni ediyoruz.

Bu tür eylemlerin, siyasi görüşü ne olursa olsun tasvip etmediğimizi ve şehit cenazesi gibi bir yerde bu tür eylemlerin bir daha yaşanmamasını arzu ederiz. Milli birlik ve beraberliğimizin böyle günlerde daha fazla kuvvetlenmesi için, Cumhurbaşkanından halkın tek bir bireyine kadar  daha aklı selim davranmaya ve soğukkanlı olmaya davet ediyoruz. Ve bu tür eylemlere kalkışan kim olursa olsun cezasız kalmayacağını umut ediyor saygılar sunuyoruz.

Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu

İsmail Aydın (Başkan)   Alaattin Kula (Başkan yard)  Ramazan Duman ( Teşkilat başk)  Seyfettin Ayakyay (Yurt dışı ilişk)  Müslüm  Oğuz ( Kültür işl.sor.) Emrah Vardaroğlu (Muhasip) Saniye Kulalı (Sekreter )

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ KEMAL 5 yıl önce

Sevgili İSMAİL Bey. Öncelikle Kurum kuruluş ve kişilik kimlik olarak samimiyetle duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilmeniz örnek alınabilecek davranış ve yaklaşımdır TEBRİK ederim… Dünya var oldukça DOĞRULUK + GÜZELLİK + YANLIŞ olacaktır. VATAN ım MİLLET im ÜLKEM için Böl parçala + yuttur yöntemi uygulanıyor. Bizler bilinçli olarak istikrarlı yaşamımızla nerede olmamız gerektiğine karar verebilirsek ne mutlu BİZ lere. SİZ varsanız BİZ varız. SELAMLAR – SAYGILAR…..

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel