Öne Çıkanlar derya pekbayık Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği

Demirci’de 134 Hak Sahibine J Plaka
Manisa Büyükşehir Belediyesi servis taşımacılığını denetim altına almak ve korsan taşımacılığın önüne geçmek amacıyla hayata geçirdiği J plaka uygulamasında, Demirci‘de mutlu sona gelindi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde şehir içi yolcu taşımacılığı ve servis taşımacılığı yapan araçlarla ilgili denetimleri daha etkin bir şekilde uyguladığı J plaka sistemiyle korsan taşımacılığa ‘dur’ diyor. Bu kapsamda Demirci ilçesinde servis taşımacılığı yapan 134 hak sahibi de J plaka belgelerini Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon Şube Müdürü Kazım Aysan’dan teslim aldı. Aysan, uygulamayla birlikte gelişi güzel, trafik emniyetinden yoksun korsan servis taşımacılığının önüne geçilerek vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri servis hizmetinin önünün açıldığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel