Öne Çıkanlar Nuran Zincirlioğlu Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk tüik

Azerbaycan'dan Gelen Heyet Gazeteciler ve Yayıncılar Derneğini Ziyaret Etti

Ziyaret esnasında Azerbaycan dan gelen heyete rehberlik eden TADDEF kurucu Başkanı Seyfettin Ayakyay,  dernek binasında Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği başkanı İsmail AYDIN ile  bir araya geldi. Manisa Azerbaycanlı Talebeler Gençlik Teşkilatını temsilen Şentürk Hoşgül’ün de hazır bulunduğukısa bir söyleşinin ardından, Manisa’nın doğal ve tarihi zenginliklerinin tanıtılması amacıyla kısa bir şehir turu planlandı. Bu şehir turuna ise şehrimizin duayenlerinden Ali Haydar AKSAKAL eşlik etti.  

Azerbaycan Cumhuriyeti Eğitim Müşaviri  Doç. Dr. Necibe NESİBOVA , Azerbaycan Eğitim Bakanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürü Nicat Məmmədli, Azerbaycan Eğitim Müsavirliği İzmir Temsilcisi Cavid Aliyev’in bulunduğu heyet daha sonra bir takım resmi temaslarda bulunmak üzere Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğüne doğru yola çıktı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel