Öne Çıkanlar derya pekbayık Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği

Ayanzade Merkez Kur'an Kursu Törenle Açıldı

 Kırkağaç Ayanzade Merkez Kur'an Kursu, Müftü Camisi yanında yeniden hizmete açıldı. Uzun süredir hizmet vermeyen Kur'an kursunun açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Açılış töreninde din görevlisi Hasan Özdemir tarafından Kur'an tilaveti okundu. Manisa İl Müftü Yardımcısı Osman Canbolat ile Akhisar İlçe Müftüsü ve Kırkağaç Müftü Vekili Yusuf Eviş yaptığı konuşmaların ardından protokol tarafından açılış kurdelesi kesildi. Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Ayanzade Merkez Kuran Kursu'nun tekrar açılmasında önemli rol oynayan emekli din görevlisi Veysel Demirci'ye bir plaket vererek desteklerinden ötürü teşekkür etti. Açılış töreni pilav, ayran ve tatlı ikramı ile son buldu.

Açılış törenine Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Manisa İl Müftü Yardımcıları Osman Canbolat ve Sevinç Tepekaya, Akhisar İlçe Müftüsü ve Kırkağaç Müftü Vekili Yusuf Eviş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, Kırkağaç Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Güngör ile okul müdürleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel