Öne Çıkanlar Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk Nuran Zincirlioğlu Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı

ATATÜRK, ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE EN SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILIYOR


Melihat Gülses ve Hakan Aysev’in seslendirdiği şarkılar Türk Müziğinin en önemli eserlerinden oluşuyor. Albümde 'Fikrimin İnce Gülü', 'Çanakkale Türküsü', 'İzmir’in Kavakları',  'Ah Bir Ataş Ver' ve 'Kimseye Etmem Şikayet' gibi değerli 13 parça yer alıyor.

‘Ata’mızın Sevdiği Şarkılar’dan oluşan albümün ilk video klibi 'Fikrimin İnce Gülü' de yine Atatürk’ün en sevdiği mekanlardan biri olan Pera Palas’ta çekildi. Enes Bilal Taşcı yönetmenliğinde çekilen video klipte Melihat Gülses ve Hakan Aysev’in valsi klibin en güzel detaylarından biri oldu.

Tüm dijital platformlar ve müzik marketlerde yer alan albüm ile Atatürk, hafta boyunca en sevdiği şarkılar ile anılacak.

Haber : Hasret Dilek Delier


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel