Öne Çıkanlar akhisar 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir Barınağa Akın Ettiler şehzadeler belediyesi

Akhisarlı Öğrenciler Kütüphaneyi Keşfetti
Türkiye’de her yıl mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphaneler Haftası etkinlikleri, yurt genelinde olduğu gibi Akhisar’da da çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya başlandı.
Akhisar Zeynelzade Halk Kütüphanesi, bu yıl 52’ncisi kutlanan Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerin ziyaret akınına uğradı. Kütüphaneyi ziyaret eden Akhisar Atatürk İlkokulu öğrencileri, kütüphane ortamı ile tanışarak kitapları yerinde birebir inceleme fırsatı buldu. Kitaplara büyük ilgi gösteren öğrenciler kitapların dünyasında oldukça güzel anlar yaşadı. Kütüphaneler Haftası’nda farkındalık oluşturmak adına ilkokul öğrencilerini kütüphane ile buluşturduklarını belirten Kütüphane Bilgisayar işletmeni Ayşe Koruyucu öğrencilere kısa bir sunum yaptı.
AKHİSAR KÜTÜPHANESİNDE 40 BİN KİTAP VAR
Öğrencilere kısa bir sunum yapan ve kitapların dünyasını yansıtan Akhisar Kütüphanesi Bilgisayar İşletmeni Ayşe Koruyucu, Akhisar kütüphanesinde yaklaşık 40 bin kitap bulunduğunu anlattı. Koruyucu, Akhisar’ın Türkiye genelindeki okuma yüzdesinin üzerinde bir okuma oranında olduğunu bildirerek öğrencilere ödünç kitap alınması hakkında da bilgiler aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel