Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir şehzadeler belediyesi

Çeyrek altın düştü! Altın fiyatları güne nasıl başladı?

ndaki hareketlilik yatırım yapacak bireyler tarafından sıkça aratılmakta.  ile ilgili son dakika araştırmaları hız kesmeden devam ediyor. Son zamanlarda yaşanan siyasi ve ekonomik hareketlilik  kurlarına etki etmiş bunun neticesinde dolar hafta sonu düşüş gerçekleştirmişti. Doların düşmesiyle birlikte milyonlarca vatandaşın altına olan ilgisi tekrar hareketlendi. Bunun neticesinde internet üzerinde " ne kadar, kaç TL" soruları geliyor. Altın fiyatları ile ilgili tüm detayları haberimizde derledik.  Pazartesi gram, çeyrek, yarım, tam ve  fiyatları anlık ve güncel olarak haberimizde yer alacak.

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR KAÇ TL?

Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar devam ederken, her zaman olduğu gibi bu günde en doğru ve güncel bilgileri sizler için hazırladık. İşte 15 Ekim Pazartesi güncel altın fiyatları...

Vatandaşların tabi ki en çok arattığı altın türü çeyrek altındır. Bazen dönem dönem popülerliğini bir nebze de olsa a kaptırma gibi durumları olsa da yine de ülkemizde en çok tercih edilen ve en çok benimsenen altın türüdür. Peki Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar? 366,53 liradan alınırken, 375,06 liradan satılıyor.

Gram altın: Bu sabah saatlerinden itibaren 231,09 TL'den alınırken, 231,16 TL'den satılıyor.

: 730,77 TL'den alınırken, 750,12 TL'den satılıyor.

: 1.051,77 TL alış fiyatı, 1.077,95 TL ise satış fiyatı.

Cumhuriyet altını: En çok rehavet gören alanlardan birisi olan cumhuriyet, 1.518,00 liradan alınırken, 1.541,00 TL'den satılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel