Öne Çıkanlar Barınağa Akın Ettiler akhisar 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir İl Milli Eğitim Müdürü

Altın fiyatları ne kadar?

Toplumumuzun ortak hafızası, ortak değerler ve alışkanlıklar kültürü oluşturur.  bugün ne kadar oldu? Bizim kültürümüzde de altın son derece önemli bir figürdür, düğünlerde yeni evlenen çiftlere altın hediye edilir. Bu bir gelenek haline geldiği için karşılıklıdır ve sosyal yardımlaşma, bütünlüğü sağlar. Düğün sezonunun sonuna geldiğimiz şu günlerde en güncel altın fiyatları bilgilerini buradan öğrenebilirsiniz. Dolar ve eurodan bağımsız olarak birikim alanında da altın, en çok birikim tercihi yapılan alandır.

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

 özellikle çeyrek nın artmasından sonra vatandaşların yeni gözdesi olmuş durumda. Gram altın, dan daha ucuz olduğundan düğünlerde de hediye olarak takılmaya başlandı. Gram altın 26 Ekim Cuma sabahı 223,28 TL'den alınırken 223,29 TL'den satılıyor.

Çeyrek  toplumun her katmanından günlük olarak araştırılan ve ilgiyle takip edilen konu başlıkları arasında yer alıyor. Birikim yapan vatandaşlar da  üzerinden yatırımlarını sürdürüyor. Çeyrek altın, ülkemizde en çok kullanılan altın türüdür. Bu sabah 356,74 TL'den alınan çeyrek altın 365,06 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU?

 da ülkemizde sıkça tercih edilen, fiyatları araştırılan altın çeşitleri arasında yer alır. Yarım altın özellikle kadınlar arasındaki günlerde kullanıldığı gibi düğünlerde ve birikim tercihlerinde de tercih edilir. Yarım altın bu sabah saatlerinde 711,26 TL'den alınırken 730,11 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Tam altın konusunda incelemeler ve araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Düğünlerde gelin ve damadın yakınları, arkadaşları tarafından hediye edilir. Tam altın bu sabah saatlerinde 1.426,98 TL'den alınırken 1.455,76 TL'den satılmaktadır.

Anahtar Kelimeler:
Altın Fiyatları Ne Kadar?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel