Öne Çıkanlar mers virüsü Köprülü Kavşak İnşaatında Yer Teslimi Yapıldı Şehitlerimize Rahmet Teröre ve Siyonizme Lanet Basın Açıklaması Kıbrıs Barış Harekatı manisa

Özdağ; Çözüm süreci Türkiye için bir milat
 AK Parti olarak her zaman üreticinin ve esnafın yanında olduklarını belirten Özdağ Manisa programı çerçevesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Manisa merkez ve ilçelerinde yeni fakülteler açılmasını sağlayarak bu fakültelerde okuyan öğrencilerin esnaftan alışveriş yaparak bir katma değer kazandırdığını kaydeden Özdağ, “Öğrenci sayımızdaki artış, alışveriş potansiyelini yükseltmiştir. Biz Manisa'ya kazandırdığımız hizmetlerle vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Esnafımızın finansmanını yükseltmeye devam edeceğiz. Yaptığımız hizmetlerle 9 seçim kazandık.  Allah nasip ederse 2015 seçimlerinde de iddialıyız" dedi.

YERLİ MAL ÜRETİM VE TÜKETİMİNE ÖNEM VERMELİYİZ

Ziyaretleri esnasında KOSGEB’in girişimcilik projesi kapsamında açılan Toys House oyuncak mağazasını da ziyaret eden Özdağ,Tüketim maddeleri konusunda yerli mal kullanımına ve tüketimine öncelik  verilmesi gerektiğini kaydetti. Özdağ, “Kendi yerli üreticilerimizin ürettikleri varken niye Almanların, İngilizlerin, Amerikalıların, Japonların mallarını tüketelim. Cep telefonunda, arabaya varıncaya kadar bir çok tüketim maddesini dış ülkelerden alıyoruz. Artık kendi yerli cep telefonlarımızı üretiyoruz. Bunu da Manisalı bir firma Vestel başarmış durumda. Geçmiş dönemlerde bizim üretici, zeka küpü çouklarımızı hep bu batı dünyasının ülkeleri aldı götürdü, biz bu çocuklarımıza destek veremiyorduk, sahip çıkamıyorduk. Çünkü AK Parti hükümetleri döneminden önce siyasi istikrar yoktu. Artık Türkiye’de 13 yıldır iktidar olan siyasi istikrara sahip AK Parti hükümeti var. Siyasi istikrar, güçlü bir iktidar olunca da Türkiye bölgesel ve küresel güç olma yolunda önemli aşamalardan geçti” dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ TÜRKİYE’Yİ ZENGİNLEŞTİRME SÜRECİDİR

Çözüm süreciyle ilgili bir esnafın sorduğu soruyu da yanıtlandıran AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çözüm sürecinin Türkiye için bir devrim olduğunu ifade etti. Özdağ, “Menderes’in Başbakanlığı, Turgut Özal’ın, Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı gibi, Anayasayı değiştirdiğimiz anki gibi bir devrim, milat özelliği taşıyor. Çözüm süreci 50 Bin kişinin öldüğü bir anı ortadan kaldırmak ve Türkiye’yi zenginleştirme sürecidir. Petrolünle, suyunla, madenlerinle, o bölgede ki doğalgazınla, transit taşımacılığınla büyük bir devrim” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel