Öne Çıkanlar Türkmenköy Mahallesi Güllübahçe Çayı 1 milyar 44 milyon 291 bin 191 TL akparti manisa Manisada trafik kazası: 1 ölü türkiye

Şehzadeler Belediyesi sporcuları milli takım yolunda

Türkiye Muaythai Şampiyonası, 16-21 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilirken, şampiyonaya Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları damga vurdu. Müsabakalarda bir altın, bir gümüş ve 2 bronz madalya kazanan şampiyon sporcular, Şehzadeler ve Manisa’ya büyük sevinç yaşattı.

16 -21 Nisan tarihleri arasında yapılan Türkiye Muaythai Şampiyonası’nda Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Cemile Aykoç Türkiye Şampiyonu, Ayşenur Köksal Türkiye ikincisi, Murat Bulur ve Halide Önal ise Türkiye 3’üncüsü olarak Şehzadeler ve Manisa’ya büyük gurur yaşattı. Şampiyon sporcular elde ettikleri başarılar ile Şehzadeler ve Manisa’yı milli takım formasıyla temsil etme hakkı kazandı. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, sporcuları tebrik ederek, aynı başarının milli takım formasıyla da görülmesini arzuladıklarını dile getirdi. Başkan Durbay, "Sporcularımızın bu başarısı bizi gururlandırdı. Onların milli takım formasıyla da aynı başarıyı elde etmelerini can-ı gönülden arzuluyoruz. Şehzadeleri ve Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tam. Sporcu kardeşlerimizi, kulüp yöneticilerimiz ve antrenör hocalarımıza emekleri için çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel