Öne Çıkanlar mers virüsü manisa Şehitlerimize Rahmet Teröre ve Siyonizme Lanet Basın Açıklaması Köprülü Kavşak İnşaatında Yer Teslimi Yapıldı Kıbrıs Barış Harekatı

Öğrencilerden Başkan Çerçi'ye alkış
 Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Saruhanbey Ortaokul Müdürü Ahmet Ali Görgülü'yü ziyaret etti.. Okul Müdürü Görgülü'den okulun sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Başkan Çerçi, okul içerisinde ve bahçesinde yapılması düşünülen tadilat ve tamiratın yapılması konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Başkan Çerçi, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yani öğrencilerimizin sağlıklı şartlar altında eğitim görmelerini sağlamak bizim görevimizdir." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Görgülü, ziyaretinden ve okulun sorunlarına gösterdiği duyarlılıktan dolayı Başkan Çerçi'ye teşekkür etti.

Okula yaptığı ziyaret sırasında öğrencilerin sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Çerçi, okul bahçesinde beden eğitimi dersi gören öğrenciler ile basketbol oynadı. Başkan Çerçi, birbiri ardına kaydettiği isabetli atışlar karşısında öğrencilerden alkış aldı. Başkan Çerçi, öğrencilere derslerinde başarılar dileyerek okuldan ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel