Öne Çıkanlar Köprülü Kavşak İnşaatında Yer Teslimi Yapıldı mers virüsü Şehitlerimize Rahmet Teröre ve Siyonizme Lanet Basın Açıklaması Kıbrıs Barış Harekatı manisa

Memur-Sen’den Başsavcı Şimşek’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti
 Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ziyarette Memur-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi vererek Büro Memur-Sen’in taleplerini iletti.

Memur-Sen’in adalet ve merhamet konfederasyonu olduğunu söyleyen Sofuoğlu; “Memur-Sen, barış ve hakkaniyet temelli yeni bir dünya mücadelesi veren bir erdemliler hareketidir. Memur-Sen, kendisini cüzdan sendikacılığıyla sınırlamayıp bütün eylem ve söylemlerinde vicdan sendikacılığını ön plana çıkarmıştır. Biz, ‘insan’, ‘insan onuru’, ‘medeniyet’, ‘adalet’, ‘hakkaniyet’, ‘özgürlük’, demokrasi’ ve ‘kardeşçe yaşamak ve hakça bölüşmek’ kavramlarını merkeze almış değerler sendikacılığı hareketiyiz.” Şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek nazik ziyaretlerinden dolayı Sofuoğlu’na teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel