Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları şehidimiz var Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker alaşehir

Manisa İl Sağlık Müdürü O Hastaneyi Ziyaret Edince Eksikler Tamamlandı

Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici Sarıgöl Devlet Hastanesine 10 gün önce yaptığı ziyarette çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hastanenin eksikleri hakkında idarecilerden bilgi alarak eksikliklerin en kısa sürede tamamlanacağının sözünü vermesinin ardından 10 gün sonra hastanedeki eksiklikler tamamlandı.
Sarıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Karaduman yaptığı açıklamada, "Sarıgöl Devlet Hastanesi iç kısımlarında yapılan 8 aylık fiziki değişikleri yerinde görmek isteyen İl Sağlık Müdürümüz Dr. Necip Yemenici çalışmalardan memnun kaldığını belirterek, ihtiyaçlarımızı da not aldı ve hastanemize 50 televizyon, 50 adet buzdolabı ve 15 adet otomatik motorlu yatak ihtiyacımızı 10 günde gönderdi. Buzdolapları, televizyonlar ve otomatik motorlu yataklar odalara yerleştirildi. Manisa İl Sağlık Müdürümüze hasta ve yakınlarının hastanemizde rahat bir ortamda şifa bulmalarını sağladığı için teşekkür ederim" dedi.
Sarıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Karaduman, hastaneye dahiliye doktorunun da gönderildiğini ve göreve başladığını belirterek, "2 Ocak günü de hastanemizde uzman çocuk doktoru göreve başlayacak. Yeni doktorlarımızla birlikte ilçe halkımıza çok daha kaliteli hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Manisalı 6 yıl önce

Yeni Müdürün gelmesiyle fark anlaşılmaya başlandı. Vatandaş hizmet görsün biraz. Şimdiye kadar reklamları izledik biraz iş görelim.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel