Öne Çıkanlar ALİ BABACANIN VİZYONU VE TÜRKİYE yunusemre belediyesi su sorunu turgutlu manisa

Yerli turistler Kula’ya hayran kaldı

Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu’na bağlı Uşak Kulalılar Derneği’nin yaklaşık 100 kişiyle düzenlediği gezide Kula’nın tarihi turistik yapılarını yerinde inceleme fırsatı yakalayan yerli turistler, Kula’ya hayran kaldı.

Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran’ın öncülüğünde, federasyona bağlı Uşak Kulalılar Derneği, tarihi ve turistik yapılarıyla her yıl on binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Kula’ya gezi düzenledi. Yaklaşık 100 yerli turistin katıldığı gezide 81 ilden gelen vatandaşlar, Kula’nın kültürünü, tarihi evlerini ve turistik yapılarını yerinde inceleme fırsatı yakaladı. Kula’yı her alanda tanıtmak için ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini dile getiren Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran, düzenledikleri geziye ev sahipliği yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan’a, esnaf İsmail Odabaşıoğlu’na, gönüllü olarak rehberlik eden Sabahattin Argaç’a, mahalli sanatçı Sami Dinç’e, yaren kültürünü tanıtan yaren başı İsmet Karabulut’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel