Öne Çıkanlar manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi MANİSA BÜYÜKŞEHİR büyükşehir belediyesi belediyesi

Alaşehir Belediyespor BAL’a koşuyor

Bölgesel Amatör Lig’e yükselebilmek için mücadele veren Alaşehir Belediyespor, play-off liginin 3. maçında Kırkağaç Altay’ı 1-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig hedefine bir adım daha yaklaştı.

İlk yarısı golsüz biten maçta ev sahibi ekibe 3 puan getiren golü 84. dakikada penaltıdan Berke attı. Alaşehir Belediyespor bu sonuçla gurupta 9 puana ulaşırken, Alaşehir Belediyespor maçını Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu eşi Selen Öküzcüoğlu ile birlikte izledi.

Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı maçta ilk yarı 0-0 bitti. Alaşehir Belediyespor’un rakibinin direncini 84. dakikada kazandığı penaltı gölüyle kırabildi. 3’üncü maçından da galibiyetle ayrılarak puanını 9’a çıkaran Alaşehir Belediyespor 6 takımın yer aldığı grupta maç ve puan kaybetmeyen tek takım olarak yoluna devam ediyor.

Maç boyunca hiç susmadan futbolculara destek veren taraftarlar, maç sonunda futbolcuları tribün önüne çağırarak, galibiyeti birlikte kutladı. Taraftarlar futbolcuları kutlayan Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nu da alkışlayarak, “En büyük başkan bizim başkan" tezahüratıyla destek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel