Öne Çıkanlar Numan Kurtulmuş Dev sirk çadırı yerle bir oldu Devlet Bahçeli Manisa programı Dut ve İncir Ağacının 20 Yıllık Aşkı KYK

Emniyet müdürü Aktaş Hız Kesmiyor

Bir Emniyet müdürümün halkıyla bu kadar iç içe girdiği ve bütünleştiği ülkemizde pek alışılan bir olgu değil. Halkıyla hoş sohbetler ederek onların sorunlarını ve sorunlara getirilecek çözüm önerilerini, karşılıklı fikir alışverişi yaparak çözmeye çalışan Aktaş, çok kısa zaman sürecinde Manisa halkının hem beğenisini hem güvenini kazanıyor. Aktaş dün de Yunusemre / Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile hoşça sohbetler ederken Muhtar Eşref Yılmaz ile birlikte bir de esnafları ziyaret ederek yine hafızalarda Fahri Aktaş ismini kazıdı. Esnaflarımızdan biri ( Vallahi biz bugüne kadar onlarca Emniyet Mğdürü geldi gitti ) Bir çoğunun ismini bile öğrenemedik ancak yeni müdürümüzün adını bilmeyen, kendisini tanımayan kalmamıştır dedi ve bir mahalle ziyareti de böylece sonlanmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel