Öne Çıkanlar manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi turgutlu MANİSA BÜYÜKŞEHİR belediyesi

Selçuk Özdağ'dan dikkat çeken açıklamalar..

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve eski Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa'da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Özdağ, dikkat çeken açıklamalar da

bulunurken şu çağrıda bulundu..

"Alevi’si, Sünni’si, Kürt’ü, Türk’ü, sağcısı, solcusu, birleşin!"

Cumhuriyetçiler, demokratlar, hukukun üstünlüğünü savunanlar birleşin! Bütün Türkiye’de liyakat özlemi içinde olanlar birleşin! Alevi’si, Sünni’si, Kürt’ü, Türk’ü, sağcısı, solcusu, birleşin!

Alevi, Sünni, Türk, Kürt sokaklarda elimizde silahlarla, sopalarla hep birbirimizin açığını kollayarak mı gezeceğiz? Yoksa eşimizle, çocuğumuzla arkadaşımızda parkta, sokakta evimizde yaşam endişesi taşımadan mı yaşayacağız?

Öyle bir Türkiye özlemi mi içindeyiz? Ben Manisa’da bunu yapmaya çalıştım. Parti içerisinde de yalnız bırakıldım ben. Yabancı kümese girmiş yabancı tavuk muamelesi yapılmasaydı bana ben bu şehre daha büyük hizmetler yapabilirdim. İdeolojiler kötüdür arkadaşlar, ideolojiler idraklerimize giydirilen deli gömlekleridir. Hepimiz bu deli gömleklerini çıkaracağız. Bana yapılan saldırıdan sonra ikinci bir video görüntüsü çıktı. Bu videoda da birbirlerini tanımıyorlar. İki kişi diyor ki "biz geldik iş arıyorduk beraber gittik, diğer üç kişi diyor ki tesadüfen aynı arabaya bindik." Hem alçaksınız, kalleşsiniz, arkadan saldırıyorsunuz ellerinizde sopalarla, silahlarla. Şoförüme silah dayıyorsunuz. Hem korkaksınız benimle baş edemeyince kaçıyorsunuz. Hem de yalancısınız. Eyleminize sahip çıksanıza! Niye çıkmıyorsunuz? Örgütler bir eylem yapınca bildiriyor ben yaptım diyor.

Uğradığı saldırıyı yapan gençlerin arkasında karanlık kişilerin olduğunu ifade eden Özdağ, bunun basit bir saldırı olmadığının belirterek “Kasıtlı, özellikle yapılan bir saldırıdır, bu çocuklar kullanılmıştır. Devlet Bahçeli’ye, Semih Yalçın’a cevap verdiğim için yapılmadı. Uzun süredir birilerinin damarına basıyordum. Ben Darbeleri Araştırma Komisyonu’nun başkan vekiliydim. Çok önemli bilgilere sahibim. Benim bu ülkeye verebilecek bir tek can borcum var. Şunu kimse unutmasın bizi öldürebilirler ama cesetlerimiz konuşur. Ölümden hiç korkmuyorum. Bu topraklarda çok kişi bedel ödedi. Bana yapılan saldırı profesyonel saldırıydı. Bu saldırı arkadaki karanlık güçlerin talimatıydı. Şu grup bu grup diyemem ama hissettiğim, burada özel bir talimat verilmiştir. Selçuk Özdağ susturulmak istenmiştir. Silahla susturabilirlerdi o büyük tepkiler oluştururdu. Arkasından adam yakalanır, silah yakalanır, arkası araştırılır, Türkiye ayaklanırdı. Beni döverek öldüreceklerdi. Kan kaybından öldü kafasını vurdu. Ne dediler “canım ne olmuş biraz burnu kanamış, bir kavga” diyenleri de biliyorum.

Adalet Bakanı araştır bunu. Kim söylemiş araştır bakalım!

Ama Türkiye’ye birgün hukuk gelecek, hem de kısa bir süre sonra gelecek. Bugün iktidarda kalmak uğruna her türlü hukuksuzluğu yapanlar Türkiye sokaklarında mahcup dolaşacaklar, çocuklarının yüzlerine bakamayacaklar eğer biraz utanma duyguları kaldıysa. Bizim dönemimizde kuş uçmayacak. Yanlış yapan babamızın oğlu da olsa yakasına yapışacağız. Bu ülkede meydan okuyanlar siyasetçi de olsa gazeteci de olsa mutlaka bedel öderler. Ödemeye de devam edeceğiz yeter ki bu güzel ülkeye demokrasi gelsin. Eğer Türkiye’de bir sistem değişikliği olmazsa, mevcut koalisyon hükümeti iktidardan düşmezse, Türkiye’yi çok büyük sıkıntılar bekliyor.

Ülkü ocaklarında yetiştiğini, 5 yıl gençlik liderliği yaptığını ve 7 yıl cezaevinde kaldığını ve idamla yargılandığını kaydeden Özdağ, kurumları değil bu kurumların içindeki insanları suçluyorum dedi.

Bir vatandaşın saldırı anını videoya çekmesiyle ezberlerin bozulduğunu söyleyen Özdağ, şu ifadelere yer verdi:

“ İyi ki o vatandaş o videoyu çekmiş ezberler bozuldu. Benden önce 14 gazeteciye evlerinin önünde saldırı yapıldı. 2019’dan 2020’ye kadar. İşyerlerinden çıkarken, eşlerinin yanında, çocuklarının yanında. Caminin içinde, karakolda, evlerin içinde. Siyaset böyle mi yapılır. Hepsinin ortak özelliği Sayın Bahçeli’yi eleştirmek, MHP’nin yöneticilerini eleştirmek. Eleştiri olur niye? Sizin daha önce Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığınız eleştirilerinizi koyalım bakalım ortaya, eleştiri değil miydi onlar? Siz herkese herşeyi söyleyeceksiniz, ama birileri bir soru sorduğunda da ya gençler durumdan vazife çıkartarak ellerine sopa ve silah alacaklar veya birileri provokatörlük yaparak o gençleri tahrik edecek, veyahut birileri bunlara talimat verecek. Silah sopa hep tehdit sonra böyle bir Türkiye mi istiyoruz..

Özdağ, "ikinci videoda saldırganların arabaya binişleri, başka bir arabanın takip ettiğinin göründüğünü ve bu şahısların yakalanmadıklarına dikkat çekerek, “Bu şahıslar o gece teslim oldu, cep telefonları yok, o uyduruk ifadeyi verdiler. Bir kişi yakalandı Çankaya’da bir kişi de sekiz gün sonra teslim oldu. Emniyet neredesin? Ankara’daki kameraları takip ederek bunları elinle koymuş gibi bulursun. Niye bulmadın? İçişleri Bakanı neredesin? Gençlerin tepkiselliği diyor. Daha ifade vermemiş gençler, ‘Gençlerin tepkiselliği diyor müneccim başı’ sen müneccimbaşı mısın İçişleri Bakanı? Senle biz beraber çalıştık. 15 Temmuz gecesi beraberdik. Ben geldim Çankaya Köşkü’ne sen bir odada oturuyordun. Ben sana söyledim beraber yöneteceğiz bu geceyi diyerek. İnisiyatif aldım ben orada. İlk tweeti ben attım, insanları sokağa çağırdım. Başbakan konuşmadan, Cumhurbaşkanı konuşmadan vatanım tehlikede dedim riske girdim. Bütün bakanları, milletvekillerini aradım. Bakanlar telefonuma çıkmadılar. Şu an daha grup başkanvekili olanlar ilçedeyiz gelemeyiz dediler. Ankara’nın ilçesi kaç kilometre? Gelmediler, bazıları telefonuma çıkmadılar. Bana saldıran gençler yakalanmadan ‘tepkisellik’ dedi İçişleri Bakanı. Kiminle tepkisellik yaşamışım?” dedi.

Haber - Hasret Dilek Delier

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel