Öne Çıkanlar eğitim bir sen WeWalk Akıllı Baston Mehmet Akın ramis şiyak köprü çalışmaları

Hoşgül, Azerbaycanlı hekimleri ağırladı

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ve yönetimi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışma hayatına devam eden Azerbaycan vatandaşı hekimleri dernek binasında ağırladı.

Buluşmanın şehrimize yeni gelen hekimlerimiz ile hem tanışma hemde kaynaşma adına organize edildiğini belirten Hoşgül, “Derneğimizin faaliyetleri hakkında kendilerini bilgilendirirken son zamanlarda sağlık çalışanlarımızın yaşadıkları sorunlara değindik ve özlük hakları ile ilgili karşılıklı değerlendirmeler de bulunduk” dedi.

Toplantıya Celal Bayar Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenciler Temsilcisi Aneztezi Uzmanı Haldun Alili ile birlikte derneğin hukuki işlerinden sorumlu Avukat Hasan Turanlı, Derneğin Gençlik Kolları sorumlusu Oğuzhan Kayatepe ve Azerbaycanlı öğrencileri temsilen Tuncay Guliyev de eşlik etti.

Günün sonunda, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Hoşgül, “Sağlık çalışanlarımızın her koşulda yanlarında olduklarını belirterek, derneğimiz ikinci evimizdir ve kapımız sizlere her zaman açıktır” dedi.

Hoşgül, dün olduğu gibi bundan sonra da birlik ve dayanışma içerisinde olacaklarını söyleyerek, davete  icap ettikleri için yönetim kurulu ve tüm üyeler adına Azerbaycanlı hekimlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel