Öne Çıkanlar iOS kullanıcıları Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Taha Okan Taniş işkur ilçe emniyet müdürlüğü

Tüm Zamanların Rekoru Geldi!

BIST 100 endeksi 118.674,66 puanla tüm zamanların en  yüksek seviyesini gördü. 

Güne pozitif başlayan ve genele yayılan alışların etkisiyle tüm  zamanların en yüksek seviyesi olan 118.674,66 puana kadar çıkan BIST 100 endeksi,  saat 15.50 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 1 değer kazancıyla 118.500 puan  seviyelerinde dengelendi.

Analistler, dünya borsalarındaki pozitif hava ve "Zeytin Dalı  Harekatı"na ilişkin tedirginliklerin azalmasının etkisiyle yurt içi piyasaların  pozitif bir seyir izlediğini bildirdi. BIST 100 endeksinin dünkü hızlı yükseliş  eğilimini devam ettirdiğini ifade eden analistler, BIST 100 endeksinin dolar  bazında halen göreceli olarak ucuz olduğunu kaydetti.

Analistler, dolar bazlı tarihi zirvesi 51.070 puanda bulunan BIST 100  endeksinin bugün cari kurla 31.300 seviyelerinde seyrettiğine dikkati çekerek,  küresel piyasalarda, ekonomik aktiviteye ilişkin iyimserliğin devam etmesi  durumunda endeksin yükseliş eğilimini sürdürmesinin beklenebileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel