Öne Çıkanlar Köprülü Kavşak İnşaatında Yer Teslimi Yapıldı mers virüsü Şehitlerimize Rahmet Teröre ve Siyonizme Lanet Basın Açıklaması Kıbrıs Barış Harekatı manisa

Alev alan otomobili esnaf söndürdü

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde park halindeki bir otomobil gaz kaçağından meydana gelen sorundan dolayı alev aldı. Neye uğradığını şaşıran sürücü araçtan inerek kaçarken, soğukkanlı esnaf yangını söndürdü.

Olay, Turgutlu’da meydana geldi. Park halindeki otomobilini çalıştırmaya çalışan sürücü bir anda yaşanan patlama sesiyle aracından inerek uzaklaştı. Çevredeki esnaftan Evren Erdil, iş yerinde bulunan yangın tüpünü kullanarak motor kısmından alev alan araç yangınını söndürmeyi başardı. İHA muhabirine konuşan esnaf Evren Erdil, “Arkadaşı tanımıyorum, otomobiline bindi kontağı birkaç defa çevirdi, sanırım ikinci ya da üçüncüde bir anda patlama sesi duyduk. Hemen yangın söndürme tüpümüzü alıp alev alan bölgeye tuttum, o an yangını söndürüp itfaiyeye haber verdik. Belki de olabilecek facia önlendi, yangın söndürme tüpünün mutlaka her iş yerinde, otomobilde hatta evlerimizde olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel