Öne Çıkanlar MANİSA BÜYÜKŞEHİR Bir Emniyet Müdürü klasiği İranlı şampiyon baba ve kızı Türkiye için dövüşmek istiyor Ali Uçaktan Manisalı üreticiye müjdeli haber ak parti manisa il kadın yönetim kurulu üyesi

Akhisarspor, 3 Oyuncusunun Sözleşmesini Uzatacak

T.M. Akhisarspor, Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki bakım nedeniyle çalışmalarını Akhisar Belediye İlçe Stadyumu'nda yaptı. Akhisarspor’da 3 haftadır takımda yer almayan, dizindeki sakatlığı devam eden ve takımdan ayrı çalışan Olcan Adın'ın Alanya maçında da sahada olmayacağı öğrenildi. Yeşil-siyahlılarda Olcan Adın dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. 
Öte yandan Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilk hedeflerinin takımın iskelet kadrosunda yer alan ve özellikle teknik heyetinde mutlaka takımda görmeyi istediği 3 isimle ilk görüşmeyi yaptıklarını ifade etti. Başkan Eryüksel, “Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Soner Aydoğdu, Muğdat Çelik ve Aykut Çeviker kendileri gelecek sezonlar bizimle devam etmek istediklerini bildirdiler. Biz de menajerleri aracılığıyla ilk tekliflerimizi sunduk. Eğer anlaşma sağlanırsa devre arasında masaya oturup sözleşmelerini uzatacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel