Öne Çıkanlar MANİSA BÜYÜKŞEHİR Şehzadeler ve Yunusemre muhtarları ile buluştu Bir Emniyet Müdürü klasiği Ali Uçaktan Manisalı üreticiye müjdeli haber İranlı şampiyon baba ve kızı Türkiye için dövüşmek istiyor

Sağlıkta Manisa'nın Gururu Oldu

2016 Yılında Sağlık Bakanlığı hedeflerini dahi tutturamayan Halk Sağlığı İl Müdürlüğü 2017 yılında başarılı çalışmaları ile göz dolduran Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım ve ekibi yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda Manisa Kolon kanseri taramasında Türkiye birincisi, rahim ağızı kanseri taramasında Türkiye üçüncüsü olmuştu.
Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Dr. Yıldırım, "Manisa'da yaşayan insanların daha sağlıklı ve güzel bir hayat sürdürebilmeleri için koruyucu sağlık hizmetlerimizdeki çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız" diyerek göreve start vermiş ve yaptığı sosyal etkinliklerde de büyük başarılara imza atmıştı.

Çocuklara ve yetişkinlere yönelik sağlıklı yaşam konusunda önemli adımlar atarak kısa zamanda halkla bütünleşmesini bilmiş ve etkinlikleri ile göz doldurmuştu. 
Manisa'da sağlıkla ilgili memnuniyeti hedef alan Dr. Engin Yıldırım; "Amacımız halka daha nitelikli hizmet vermek. Hastalarımızı daha memnun edebilmektir ilkesini her zaman sürdürmeyi hedef almıştı.Hastalığın erken teşhisi konusunda kadroları belirleyerek ve akabinde Aile Hekimlerine bilgilendirme çalışmaları yaparak, yoğun bir kampanya başlatmıştı.

Dr. Engin Yıldırım Türkiye birinciliği plaketini Sağlık Bakanı'ndan aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sağlıkçı 6 yıl önce

Başarılı bir bürakrat arkadaşımızdır,bu başarısını kızılayda görülecektir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel